آموزش کناف کاری
کناف کاری در دنیای مدرن امروزی ، یکی از کارهایی است که با طرحی از طراحان دکوراسیون داخلی طراحی شده و توسط کناف کاران حرفهای اجرا میشود. بازار کار این حرفه بسیار فعال می،باشد و علاقهمندان زیادی هم دارد. آموزش تصویری و دانستن نکات مربوط به کناف کاری ، میتواند به علاقهمندان در یادگیری کمک شایانی کند. لازم است بدانید مهمترین ابزار در کناف کاری خلاقیت است. اما در نظر بگیرید زمانی این را به طور کامل یاد میگیرید ؛ که پروژه دریافت کنید و به صورت شخصی صفر تا صد آن را خودتان انجام دهید. در این مقاله قصد داریم نکات و روش کناف کاری را به طور خلاصه شرح دهیم. اگر شما هم یکی از علاقمندان به این هنر مدرن هستید ؛ در این مقاله با ما همراه باشید.
کناف چیست؟
اولین قدم برای تبدیل شدن به یک کناف کار حرفهای و یادگیری این حرفه ، کسب اطلاعات کافی و لازم در رابطه با آن حرفه میباشد. پس لازم است در ابتدا با مفهوم چیستی کناف آشنا شوید.
کناف یک نوع صفحه روکش دار گچی است که به طور پیش ساخته موجود میباشد و بر روی کار قرار میگیرد. این صفحه ها توسط پیچ به یکدیگر متصل شده اند. فضای خالی بین کنافها با ملات پر میشود تا منجر به پدید آمدن یک سطح صاف شود. در پایان به سبب باقی نماندن اثر روی آن رنگ میزنند. برای انتخاب نوع کناف ابتدا باید تشخیص دهید که قصد دارید از آن برای چه مکانی استفاده کنید.
آموزش نصب کناف
۱) در قدم اول ابتدا باید با استفاده از یک ریسمان رنگی ، کد ارتفاعی اجرای کناف مشخص شود.
۲) در قدم دوم باید سازهی تراز توسط رول پلاک یا پیچ در محل مشخص شده نصب گردد.
۳) در این مرحله باید با توجه به ارتفاع مورد نظر سقف سازه تا تراز ، اندازه آویزها مشخص شود.
۴) این مرحله تعیین کننده چیدمان کناف سقفی میباشد. در این مرحله باید با توجه به طرح ساختار سقف کناف ، آویزها توسط میخ فولادی یا پیچ نصب شوند. نصب این آویزها باید طبق نقشهای که از پیش تعیین شده انجام گردد.
۵) پس از نصب آویز نوبت به نصب پروفیلها میرسد.
۶) در این مرحله به جهت تکمیل فرایند زیرسازی کناف باید پروفیلهای پانل خور سقف را برای باربرها تقسیم کنید.
۷) اکنون نوبت به نصب کردن پانلهای گچی رسیده است. در این مرحله باید با دقت و حساسیت خاصی پانلها را در محل طراحی شده با رعایت تعداد پیچهای مناسب نصب کنید.
نکته : باید دقت داشته باشید که در روند نصب کناف باید از سه پیچ استفاده کنید این پیچ ها عبارتند از :
- پیچهای اتصال پنل به سازه
- پیچهای اتصال سازه به سازه
- پیچهای اتصال سازه به کناف
لازم است بدانید که هر کدام از این پیچها ویژگیهای خاص خود را دارند.
۸) در این مرحله برای قرار گرفتن سریع بتونه در محل مناسب ، باید لبههای غیر فابریک را کنار هم قرار دهید. دقت داشته باشید که برای عمل بتونه ریزی کیفیت آب مصرفی در تهیه بتونه مهم میباشد. بنابراین باید از آب مصرفی زلال با PH متوسط استفاده کنید.
نکته : برای رسیدن به ضخامت دلخواه باید چندین بار عمل بتونه ریزی انجام شود.
۹) در این مرحله جهت جلوگیری از ترک برداشتن پنلها ، باید از یک نوار گیر استفاده کنید. این عمل میتواند به عایق شدن کناف در برابر صدا و حرارت کمک شایانی کند.
۱۰) پس از این مرحله نوبت به رویه و آستر کناف میرسد. در این مرحله باید عمل بتونه ریزی با رعایت عرض ۴۰ سانتیمتری و فاصله زمانی ۷ ساعت انجام شود.
۱۱) پس از دادن آستر ، باید از یک سازه جهت محافظت از کنج دیوارها استفاده کنید.
۱۲) برای یکدست شدن زیرسازی رنگ سطح کناف باید از ماستیک استفاده کنید.
سخن پایانی
در این مقاله با قابلیتهای کلی اجرایی کناف آشنا شدید. باید در نظر داشته باشید که عمل اجرای کناف بسیار وابسته به خلاقیت و ایدههای مختلف شما میباشد. با بهره بردن از خلاقیت و به کار بردن ایدههای نوین ، میتوانید زیبایی و جلوی کار خود را دو برابر کنید.
برای اطلاع از سایر محصولات و دریافت مشاوره رایگان ، میتوانید با کارشناسان سایت شرکت انبوه سازان شهرجردی در ارتباط باشید.
بدون دیدگاه